Haberler

Uğur Dershaneleri Kırşehir Şubesi Açıldı

Uğur Dershaneleri'nin Kırşehir Şubesi, Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi.

Uğur Dershaneleri'nin Kırşehir Şubesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ankara Caddesi üzerinde kurulan Uğur Dershanesi Kırşehir Şubesi'nin açılış törenine Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, Belediye Başkanı Halim Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Veysel Bulut ve Berat Bıçakçı, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Kaya Aydın ile çok sayıda öğretim üyesi ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende açış konuşmasını Uğur Dershaneleri Kırşehir Şubesi Kurucusu Cengiz Kürşat Özcan yaptı. Kırşehir'e Büyük Dershane olarak 24 yıl hizmet verdiklerini ve Kırşehir'in eğitim çıtasını yukarı çıkartmak için 24 yıllık tecrübelerini 40 yıl deneyimi olan Uğur dershaneleri ile birleştireceklerini söyleyen Özcan, "Dünyanın küreselleşme yolunda hızlı adımlarla yürüdüğü bu dönemde eğitiminde küreselleştiği bir gerçektir. Bu değişimden kaçmak veya bu değişime kapalı kalmak mümkün değildir. Dünyanın gelişmiş ülkelerinde uygulanan eğitim modellerini sizlere sunmak biz eğitimcilerin en temel görevidir. Türk eğitim yaşamında önemli yapı taşlarından biri olan Uğur Dershaneleri bugün burada Kırşehir'e çağdaş bir eğitim kurumu kazandırıyor. Modern hizmet binamız, deneyimli ve her biri alanında tartışmasız yetkin olan öğretmenlerimiz, her geçen gün kendini yenileyen geliştiren idari kadromuz ile birlikte, Türkiye'de ilk defa 2007-2008 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulamaya başlanan ve en önemlisi dünya eğitiminin en son ürünü Kişiye Özgü Öğretim Modeli sayesinde öğrenciler kısa zamanda ve daha iyi öğrenebilmektedirler. Türkiye'de bir ilk olan Kişiye Özgü Öğretim Modeli ile birlikte Kırşehir'in ve Kırşehirlilerin hizmetindeyiz" dedi.

Törende konuşan Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Kaya Aydın da, eğitimin bir ülkenin gelişmesinin ve kalkınmasının temeli olduğunu belirterek, "Eğitim seviyesi ve eğitilmiş insan gücü o ülkenin zenginliğinin ve büyüklüğünün ölçüsüdür.Ülkemiz eğitim konusunda geçmiş yıllarda çeşitli sıkıntılar yaşamakla birlikte son yıllarda oldukça iyi mesafeler alınmıştır. Ancak, alınacak daha çok mesafe vardır. Eğitim hizmeti sadece devletin yapacağı bir hizmet değildir. Hatta devlet ve özel öğretim kurumlarının yapacağı bir hizmette değildir.Tüm sektörlerin sanayiden turizme inşattan gıdaya tekstiline kadar hatta herkesin bu konuda mutlaka yapacağı şeyler vardır. Böyle olursa sürdürülebilir kalkınmayı yakalayabiliriz" dedi.

40 yıl önce İstanbul Lalelide 2 oda 4 personeliyle çıktıkları yolculukta 40. yıllarına gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Aydın, "40. yılımızda Kırşehir şubemizi de bünyemize katarak yolumuza devam ediyoruz. 148 şubesi 5 bin çalışanı ve 150 bin öğrencisi olan Uğur Dershaneleri, bu sürece 40 yılı sığdırmanın gururunu, onurunu yaşıyor" dedi.

Belediye Başkanı Halim Çakır da, Kırşehir'in eğitim ve öğretim kalitesinden bahsederek, "Kırşehir kalkınıyor ve eğitimde ülkemizde söz sahibi oluyor. Bu başarıda dershanelerimizin de büyük payı var ve kendilerine teşekkür ediyorum. Uğur Dershanesine de hayırlı ve başarılı nice yıllar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Uğur Dershanesinin Kırşehir Şubesinin açılışı yapılırken; tören, davetlilere kokteyl verilmesi ile son buldu.

(AD-SE-Y) 28.05.2008 18:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title