Haberler

TÜSEB heyetinden ERÜ'ye ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri Erciyes Üniversitesi'ni (ERÜ) ziyaret etti.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri Erciyes Üniversitesi'ni (ERÜ) ziyaret etti.

TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve beraberinde TÜSEB Başkan Yardımcısı ve TÜSEB Türkiye Biyoteknoloji Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Rabia Çakır Koç, TÜSEB Türkiye Aşı Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ateş Kara, TÜSEB Türkiye Kanser Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Burcu Yücel, TÜSEB Türkiye Sağlık Veri Araştırmaları ve Yapay Zeka Uygulamaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Songül Varlı, TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Batuhan Yeşilyurt ve TÜSEB Türkiye Aşı Enstitüsü'nden Prof. Dr. Sevda Şenel TÜSEB ile ERÜ arasında bilimsel ve teknik konularda olabilecek işbirliklerini geliştirmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve beraberindeki heyet ERÜ ziyaretinde ilk olarak ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı makamında ziyaret etti. ERÜ ve TÜSEB arasında hayata geçirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Rektörlük ziyaretinin ardından TÜSEB Heyeti Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç eşliğinde Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi İnşaatı, İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi, Genom ve Kök Hücre Merkezi, İyi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yapay Zeka ve Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek burada yürütülen çalışmalar hakkında merkez müdürlerinden bilgiler aldı.

TÜSEB Heyeti ERÜ temasları çerçevesinde ise son ziyaretlerini Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne gerçekleştirdi.

Burada Merkez Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ile görüşen heyet ERÜ tarafından TÜSEB desteği ile covid-19'a karşı geliştirilen yerli aşı TURKOVAC ve çalışmaları devam eden Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığına yönelik geliştirilen aşı hakkında bilgiler aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Erhan Akdoğan Aşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title