Haberler

Türk Haber-Sen Zonguldak Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türk Haber-Sen Zonguldak Şubesi'nin 5.Olağan Genel Kurulu Türkiye Kamu-Sen toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Türk Haber-Sen Zonguldak Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu Türkiye Kamu-Sen toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan olağan genel kurula, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı şube başkanları ve üyeler katıldı.

Olağan Genel Kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kuruluna Kadir Bacıoğlu, Arzu Kara ve Halil Korkmaz seçildi.

Ardından Konuşma yapan Türk Haber-Sen Zonguldak Şube Başkanı Necmettin Bebek, "Sendikamız ilkemiz önce ülkemiz diyerek yola çıkan, memurun hakkını ve hukukunu arama, koruma ve kollama görevini üstlenmiştir. Sendikamız mücadelesinde milletimizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutmuş, bayrak, vatan, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda sokağa inmiş ve bu değerlerine sahip çıkmıştır. Hak ve hukuk aramak mücadelesi 2001 yılında yasal zemine oturmasının ardından sendikamız hizmet kolunda yetkili sendika olarak 10 yıl toplu görüşmelerde, 1 yıl toplu sözleşme masasında ayrıca bütün kurumlarda kurum idari kurul toplantılarında çalışanlarımızı temsil etmiş ve önemli kazanımlar elde etmiştir. Sendikamız, üyesinin imzasını namus ve şeref olarak kabul etmiştir. Büyük bir sorumluluk içerisinde sendikacılık yapmış, bütün kurumlarda itibarı olan, sözü dinlenen, güvenilen bir sendika olmuştur. Genel kurulumuzun sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tek liste halinde gidilen kongrede, Türk Haber-Sen Zonguldak Şube Başkanı Necmettin Bebek güven tazeledi. Türk Haber-Sen Zonguldak Şubesi'nin yeni yönetimi şunlardan oluştu, Necmettin Bebek, İlyas Kalaycı, Engin Turan, Bilal Yılmaz, Mustafa Kale, Mahmut Akın, Ramazan Sancar. Disiplin kurulu, Emrah Topaloğlu, Mehmet Çivici, Tuncay Küpeli. Denetleme kurulu, Ali Aktaş, Şenol Ulusoy, Ramazan Kapucuoğlu. Üst Kurul Delegeleri ise, Necmettin Bebek, Bilal Yılmaz ve N. Akif Demirci. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Arzu Kara Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title