Haberler

Turgutlu'da Trafik Kazasında Ölen Ahmet Melih Toprağa Verildi

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Dün Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 13 Aylık Evli Ahmet Melih Tüzün (25) Bugün Protokol ve Sevenlerinin Katıldığı Cenaze Namazının Ardından Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 13 aylık evli Ahmet Melih Tüzün (25) bugün protokol ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün meydana gelen trafik kazasında, Ahmet Melih Tüzün öğleden sonra motorsikletiyle evine gittiği sırada bir kamyonla çarpışmış ve boynunun kırılması sonucu hayatını kaybetmişti. Turgutluspor eski başkanlarından Pertev Tüzün ve eski yöneticilerinden Haldun Tüzün'ün kuzenleri olduğu öğrenilen Ahmet Melih Tüzün'ün 13 ay önce evlendiği belirtilmişti.

Ahmet Melih Tüzün'ün cenazesi için yakınlarının yanı sıra, AK Parti Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Belediye Başkanı Serhat Orhan, bazı siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş Pazar camii'nde biraraya geldi. Cenaze namazının ardından Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda toprağa verilen Ahmet Melih Tüzün'ün akrabaları ve yakınları uzun süre göz yaşı döktüler.

(İU-ÖA-YK)

12.04.2007 17:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title