Haberler

Tümsiad'dan Başkan Ayaz'a Plaket

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı makamında ziyaret etti.

KOCAELİ (İHA)

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Erdoğan Yılmaz, yaptıkları faaliyetler hakkında Ayaz'a kısa bilgiler aktardı. Ziyarette derneğin başkan yardımcısı Erol Kara ve İrfan Barış ile genel sekreter Sabri Akyol ve yönetim kurulu üyeleri Bilal Başçı, Şener Özen, Ragıp Kurtoğlu ve Mehmet Coşan'da hazır bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu ifade eden TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz, "Bugün sayın başkanımız Hüseyin Ayaz'a faaliyetlerimiz hakkında kısa bir bilgi sunduk. Ayrıca kendilerinden 2012 yılında Başiskele'de yapacağı projelerle ilgili bilgi aldık. TÜMSİAD ailesi olarak 2012 yılında da Başiskele'ye yine birbiriden güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyoruz" dedi.

Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Ayaz gerçekleşen sohbette, "Kocaeli TÜMSİAD'ın başarılı çalışmalarını dikkatle izliyoruz, şube başkanı Erdoğan Yılmaz ve beraberindeki heyet ziyaret esnasında hizmetleri hakkında bizi aydınlattı. 2012 yılında gerçekleştirmek istedikleri faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Kocaeli Üniversitesi, TÜMSİAD ve Başiskele Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Engellilere yönelik Kısa Film Yarışması projesinde de beraberiz" diye konuştu.

Başkan Ayaz konuşmasını sonunda;"Başiskele Belediyesi olarak, şehrimizin yararına olabilecek her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek olacağımızı bilmenizi isterim. Bu konuda kapımız her zaman açıktır" diyerek TÜMSİAD üyelerini Başiskele'ye yatırım yapmaya davet etti. TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Yılmaz ise ziyaretin sonunda derneğin ambleminin yer aldığı şık bir plaketi Başkan Ayaz'a takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Yılmaz Hüseyin Ayaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title