Haberler

TSO Başkanı Çakır: Ekonomiye ve Reformlara Odaklanmalıdır

Güncelleme:

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, "Uzlaşı içinde ekonomiye ve reformlara odaklanmalıdır." dedi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır, "Uzlaşı içinde ekonomiye ve reformlara odaklanmalıdır" dedi.

1 Kasım genel seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyen Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, "Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Meclis çatısı altında bütün vekillerimizin enerjilerini, büyük ve güçlü bir Türkiye oluşturma konusunda değerlendirerek, uzlaşma ortamı yapmanızı bekliyoruz. 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine ulaşabilmek için reel sektörü ayağa kaldıracak destekleri ve teşvikleri arttırmalıyız. Artık yoğun seçim gündemini geride bıraktık. Türkiye şimdi bu fırsatı kullanmalı, kısır çekişmeler bir kenara bırakılıp, hızlı bir şekilde hükümet kurularak ekonomiye ve reformlara odaklanmalıdır. Oda olarak Bartın halkının, işadamı ve esnaflarımızın, tüccarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirmeye, bölge milletvekillerimize çözüm noktasında yardımcı olmaya devam edeceğiz. Tüm meselelerimizin üstesinden gelebilmek için hep birlikte çalışma zamanının geldiğini düşünüyorum. Uzlaşı içinde beraber çalışmak, istişare etmek ve ortak akıl gütmek vazgeçilmezlerimiz arasında olmalıdır. Mecliste halkı temsil etme hakkı elde eden tüm partilerin birlik, beraberlik içinde yapılması gereken çalışmaları hayata geçirmelerini arzu etmekteyiz" dedi.

TSO Başkanı Çakır konuşmasını devamında, "1 Kasım seçimleri sonucunda oy oranını önemli ölçüde artırarak iktidarını sürdüren AK Parti ve TBMM'de bizleri temsil edecek Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Milletvekilimiz Rıza Yalçınkaya'yı tebrik ediyorum İlimiz ve bölge sorunları ve çözümlerine yönelik çalışmalarında birliktelik içinde yan yana olacağımızı belirtmek isterim. Geride bıraktığımız seçimlerin ekonomimizi ve dolayısıyla Türkiye'yi çok daha ileri bir noktaya taşımasına vesile olmasını diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihat Çakır Türkiye Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title