Haberler

Trabzonspor'un Kurucu Üyesi Uğurbaş, Törenle Uğurlandı

Güncelleme:

Trabzon'da vefat eden Trabzonspor Kulübü Kurucu Üyesi Eyüp Sabri Uğurbaş için, Trabzonspor Ziyabey Tesisleri önünde tören düzenlendi.

Trabzon'da vefat eden Trabzonspor Kulübü Kurucu Üyesi Eyüp Sabri Uğurbaş için tören düzenlendi.

Trabzonspor Ziyabey Tesisleri önünde düzenlenen törene, Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak, Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, Atay Aktuğ, Salih Erdem ve Trabzonspor üyeleri katıldı.

Özbak, törende yaptığı konuşmada, kendisi için konuşmanın çok zor olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Eski kurucularımızdan Eyüp Sabri Uğurbaş'ı uğurlamak izin burada toplandık. Bu günler hüzün dolu günler ve konuşmak çok zor. 'Aramızdan ayrılanlar' adında bir kitapçık hazırlıyorum. Kulübe hizmet edenler kitapçığın içinde yerini bulmuştur. Üzüntü vericidir ama bilgi bağlamındadır. Maalesef 20 Mayıs tarihi itibariyle Eyüp Sabri Uğurbaş da bu kitapçığın içinde yerini alıyor. Eyüp Sabri Uğurbaş, göç eden 15'inci kurucumuzdur."

Başaran ise  Uğurbaş'ın kendisi ile aynı dönemde doktorluk yaptığını ifade ederek, "Uğurbaş ile çok iyi ilişkilerimiz oldu. Ayrı ayrı hastanelerde çalıştık ama Uğurbaş, vatana millete hizmet etmiş birisidir. Allah nur içinde yatırsın. Kendisini hep böyle yaşadıkça anacağız" diye konuştu.

Uğurbaş'ın cenazesi, İskenderpaşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Bahçecik'deki aile mezarlığında toprağa verilecek. Törende, Uğurbaş'ın yakınlarının da gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Ali Kemal Başaran Köksal Güney Trabzonspor Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title