Haberler

Trabzon: AK Parti Trabzon Merkez İlçe Yönetimi İldeki Gazetecilere İftar Verdi

- AK Parti Trabzon Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Sarı, İldeki Medya Kuruluşlarının Temsilcileriyle İftarda Biraraya Geldi.

- AK Parti Trabzon Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Sarı, ildeki medya kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda biraraya geldi.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Teşkilatı'nda yapılan görev dağılımının ardından Tanıtım ve Medya İşleri Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Sarı, tanışma amaçlı düzenlenen iftar yemeğinde ildeki medya kuruluşlarının temsilcileriyle İkram Sofrası'nda biraraya geldi. Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın'ın da katıldığı iftar sonrası konuşan Sarı, iş dünyasındaki başarılarını siyasette de sürdürmek istediğini söyledi. Parti teşkilatının çıkarmayı hedeflediği gazete hakkında da bilgi veren Sarı, ilk etapta 15 bin adet bastıracakları aylık gazetenin bütün üyelere ücretsiz olarak dağıtılacağını ifade etti.

(BK-MU)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title