Haberler

Torbalı CHP'de Akpınar'dan Birlik Çağrısı

CHP İlçe Örgütü, Genel Merkez tarafından Torbalı adayı olarak gösterilen Ufuk Yörük etrafında kenetlendi.

CHP İlçe Örgütü, Genel Merkez tarafından Torbalı adayı olarak gösterilen Ufuk Yörük etrafında kenetlendi. Adaylık açıklamasının ardından ilk değerlendirmeyi CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları veren başarılı ilçe başkanı Faruk Akpınar, "Genel Merkezimiz Ufuk Yörük arkadaşımızı uygun görüp Torbalı adayı olarak açıkladı. Şimdi bize düşen görev küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp Ufuk Yörük arkadaşımız etrafında kenetlenmektir. CHP İlçe Örgütü olarak Torbalı'da sosyal belediyeciliğin devam etmesi için Ufuk Yörük arkadaşımızın arkasındayız" dedi.

AKPINAR, "İLÇEMİZE VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Şimdi Torbalı için birlik zamanı olduğunu söyleyen CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımız arasından Ufuk Yörük ismi uygun görüldü. Şimdi üzerimize düşen görev birlik ve beraberliğimize zarar vermeden, partimizi üçüncü dönem iktidara taşımak olacaktır. Ufuk Yörük, tanıdığımız bildiğimiz bir isim. İlçemize, partimize ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki Torbalı halkı da tercihini sosyal belediyecilikten yana, Ufuk Yörük'ten yana kullanacaktır" dedi.

"UYGUR'A YAPILAN HAKSIZLIĞIN HESABINI HALKIMIZ SANDIKTA SORACAKTIR"

Belediye Başkanı İsmail Uygur'a yapılan haksızlık ve hukuksuzluklara da değinen Akpınar, "Başarılı bir belediye başkanımız var, 10 yıldır ilçemize kazandırdığı yatırımlar ortada. Belediye Başkanımız İsmail Uygur sosyal belediyecilik anlayışı ile 10 yılda herkesi kucaklayan, herkese hitap eden hizmetler üretti. Kendisini sandıkta yenemedikleri için ayak oyunları ile seçime girmesine engel oldular. İnanıyorum ki Torbalı'mıza yapılan bu haksızlığın hesabını, Torbalı halkı sandıkta soracaktır" dedi.

AKPINAR, "BÜTÜN ADAYLARA EŞİT DURDUM"

Torbalı Belediye Başkan Aday Adaylarının tümüne eşit mesafede durduğunu belirten Akpınar, "Daha önce de adayımız kim olursa olsun CHP İlçe Örgütü olarak arkasında duracağımı açıklamıştım. Adaylık başvurusunda bulunan arkadaşlarımızın tümü de bizim için değerli insanlardır. Genel Merkezimiz Ufuk Yörük ismini uygun görüp, aday olarak belirledi. 10 yıldır Torbalı'da Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği, Büyükşehir Beleidye Meclis Üyeliği yapan Ufuk Yörük, partimize ve ilçemize önemli hizmetler etmiştir. Bu hizmetlerin devam etmesi, Torbalı'da her kesimi kucaklayan sosyal belediyeciliğin devam etmesi için adayımızın arkasındayız. Torbalı halkı, 30 Mart günü Ufuk Yörük ismi ile 3.kez zafere imza atacaktır" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akpınar İsmail Uygur Torbalı Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title