Haberler

Tgc Hakkari Temsilciliğine Erkan Çapraz Atandı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hakkari Temsilcisi gazeteci Erkan Çapraz oldu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hakkari Temsilcisi gazeteci Erkan Çapraz oldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yayın yapan Yüksekova Haber Genel Yayın Yönetmeni ve İHA Hakkari muhabirlerinden Erkan Çapraz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hakkari Temsilciliği görevine getirildi.

Merkezi İstanbul'da bulunan TGC'nin Genel Sekreteri Sibel Güneş imzasıyla Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi, Yüksekova Kaymakamlığı ve Yüksekova Belediyesi'ne gönderilen yazıda, bu kararın 22 Haziran 2015 günü toplanan yönetim kurulu kararınca alındığı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Çapraz, "TGC, 69 yıldır basın ve ifade özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılması için çalışıyor ve gazetecilerin haklarını savunuyor. Hakkari ili ve ilçelerinde görev yapan biz Hakkarili gazeteciler de bölgede zor koşullarda görev yapmaktayız. 1946 yılında usta gazeteciler tarafından kurulan TGC'yi Hakkari'de temsil etmek benim için onur verici" dedi.

Türkiye'nin yaygın meslek örgütü olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin ülke genelinde yaklaşık 4 bin üyesi bulunuyor. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Erkan Çapraz Yüksekova Hakkari Yerel Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) SMA olayı ne, SMA eylemi yapan kim? MasterChef Yıldız kimdir? 2024 MasterChef Yıldız kaç yaşında, nereli? MasterChef Betül kimdir? 2024 MasterChef Betül kaç yaşında, nereli? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı mı?
Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title