Haberler

Tekirova Belediyespor'un Yeni Başkanı Fahri Şimşek Oldu

Tekirova Belediyespor'un Kulüp Başkanlığına Fahri Şimşek Seçildi

Tekirova Belediyespor'un kulüp başkanlığına Fahri Şimşek seçildi.

Tekirova Belediyespor'un yeni seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Kulüp Onursal Başkanı Yusuf Üras'ın da katıldığı toplantıda, yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Başkan Üras, 'Belediye başkanlarının profesyonel kulüplerde yönetici olamaması nedeniyle yönetimde yer alamıyorum. Ama bir Tekirovalı olarak, bölgenin Belediye Başkanı olarak ve bu takımın kurucusu olarak sonuna kadar desteğimiz sürecek. Bu yıla geçtiğimiz yıldan daha tecrübeli başlıyoruz. Takımımızın üst sıralarda yer alacağına inanıyorum' dedi.

Yönetim Kurulu tarafından yapılan görev dağılım sonrasında Kulüp Başkanlığı'na Fahri Şimşek seçilirken, Başkan Yardımcılığı'na ise Halil Karataş getirildi. Osman Tekin'in Genel Sekreter olduğu Tekirova Belediyespor'da muhasip üyeliklere Fevzi Taş ve Mesut Kaya, Futbol Şube Sorumluluğu'na Asım Ulusoy ve Gürbüz Tokay, Genel Kaptanlığa İhsan Kavuz ve Yalçın Cengiz, Altyapı Sorumluluğuna Serdar Yalçın ve Ali Şahin, Sosyal Aktiviteler Sorumluluğuna Cemali Akkelle ve Haydar Melemez, Halkla İlişkilere Ali İhsan Şahin ve Enver Koçhan, Dış İlişkiler Sorumluluğuna Adnan Ceylan, Basın Sözcülüğüne de Ümit Göktaş seçildi.

(MST-GÜÇ-İRE) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title