Haberler

TEÇ-SEN'den Ödenek Tepkisi

Güncelleme:

Teç-Sen Adıyaman Temsilcisi Teker, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Unvan Değişikliği Sınavı'nı yapmamasına ve eğitim-öğretim ödeneğini personelinin tamamına vermemesine tepki gösterdi.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Adıyaman Temsilcisi Mehmet Teker, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Unvan Değişikliği Sınavı'nı yapmamasına ve eğitim-öğretim ödeneğini personelinin tamamına vermemesine tepki gösterdi.

Teç-Sen Adıyaman Temsilcisi Mehmet Teker, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarını yapmayarak personelinin önündeki engelleri kaldırmadığını söyledi. "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavları her ne kadar kanun hükmünde kararnameye aykırı olmasa da Milli Eğitim Bakanlığı kanun hükmünde kararnameyi dayanak göstererek, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarını yapmaktan kaçınmıştır" diyen Teker, şöyle konuştu:

"Ayrıca eğitim öğretim ödeneğinin yalnızca öğretmenler ile sınırlı olması, Bakanlığımız içinde hizmet sunan personeller arasında ayrım yapılması işleyişin dokusuna aykırıdır. Eğitim-öğretimin her türlü yükünü özveriyle çeken, eğitim kurumlarımızın eli, ayağı, gözü, kulağı, her şeyi olan hizmetlilerimize, memurlarımıza, teknisyenlerimize, teknikerlerimize, uzmanlarımıza, şoförlerimize, aşçılarımıza, şeflerimize, 4C'li personelimize eğitime hazırlık ödeneği ödenmelidir." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Teker Adıyaman Yerel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Siyasette 'yumuşama' için CHP'den yeni açıklama var: AKP için kılımız kıpırdamaz

Siyasette "yumuşama" için CHP'den yeni açıklama var: AKP için kılımız kıpırdamaz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title