Haberler

Taşlıcay'da Bin 520 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Ağrı'nın Taşlıçay İlçesinde Jandarma Ekipleri Tarafından Gerçekleştirilen Bir Operasyonda Yurda Yasadışı Yollarla Sokulduğu Tespit Edilen Bin 520 Paket Kaçak Sigara Yakalanırken, Olayla İlgili 6 Kişi de Gözaltına Alındı.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda yurda yasadışı yollarla sokulduğu tespit edilen bin 520 paket kaçak sigara yakalanırken, olayla ilgili 6 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğubayazıt ilçesinden Taşlıçay'a bir yolcu minibüsü içerisinde kaçak sigara getirileceği ihbarını alarak operasyon başlattı. Operasyonda 04 D 0920 plakalı yolcu minibüsünü arayan jandarma ekipleri, poşetler içerisine konulmuş şekilde bin 520 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olay sonrasında araçta bulunan sigaraların kime ait olduğunu söylemeyen minibüs sürücüsü ile araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar arasında daha önce de aynı suçtan 6 kez yakalanan M.K. adlı şahıs ile birlikte A.Ç., M.C., G.N.Ç., A.Y. ve M.S. adlı şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildiler.

(AÖ-MET-Y) 20.06.2008 15:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title