Haberler

Taşeli Kültür ve Sanat Derneği Korosu Konser Verdi

Silifke’de faaliyet gösteren Taşeli Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği korusu halka konser verdi.

Silifke'de faaliyet gösteren Taşeli Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği korusu halka konser verdi.

Taşeli kültür ve Sanat Derneği Başkanı İmdat Kömbe, Belediye Kültür Merkezi'ndeki konser öncesi yaptığı konuşmada, "Derneğimiz bünyesinde Türk halk müziği, Türk sanat müziği, fasıl grubu, şair ve ozanlar grubu, felsefe grubu ve Taşeli Doğa Gezginleri grubu gibi birçok alt gruplar bulunmaktadır. Birçoğumuzun bildiği üzere Türk halk müziği koromuzda geçen hafta bir konser vermişti ve bugün de sanat müziği konserimizi yapacağız. Yoğun emek verilerek hazırlanan bu konserimizi umarım ki beğeniyle izlersiniz. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Silifke Kaymakamlığına, Silifke belediye başkanlığına derneğim adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, salonun hazırlanmasında, ses düzeninin ayarlanmasında emek veren Tayfun Tonga ve Sefa Özbaydağ'a da teşekkürler. Konserimizin hazırlanmasında, büyük emek sunan, özveriyle çalışan ve şu an sizlerin karşısına çıkmamızı sağlayan sayın şefimiz Mustafa Ükyay'a tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Taşeli Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği korusu vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

Konser sonrasında ise Kaymakamı Fatih Damatlar ve Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, dernek yöneticileri ile koro sanatçılarına çiçek takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title