Haberler

Tarım Arazilerinin Miras Yoluyla Bölünmesinin Engellenmesi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü tarafından, tarım arazilerinin miras yoluyla bölünmesinin engellenmesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü tarafından, tarım arazilerinin miras yoluyla bölünmesinin engellenmesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Arazi Edindirme Şube Müdürü Fuat Coşkun tarafından Tekkeköy İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Öztürk ve görevli teknik personellerin katılımıyla Tekkeköy ilçesinde mahalle muhtarlarına Tarım Arazilerinin Miras Yoluyla Bölünmesinin Engellenmesi ve 5403 Sayılı Kanun uygulamaları anlatıldı. 5403 Sayılı Kanun'a göre yapacakları devir-satış ve miras işlemleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıya katılan muhtarlardan gelen sorular değerlendirilerek yapılması gerekenler anlatıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekkeköy Samsun Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title