Haberler

Tangopera Yeniden Sahnede

Güncelleme:

Antalya Devlet Opera ve Balesi bugüne kadar kapalı gişe oynayan "Tangopera" müzikalini yeni yılda tekrar sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Antalya Devlet Opera ve Balesi kasım ayında Dünya prömiyerini gerçekleştirdiği ve bugüne kadar kapalı gişe oynayan "Tangopera" müzikalini yeni yılda tekrar sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Bestesi Serdar YAlçın'a, librettosu ise Murat Göksu'ya ait olan ve Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan eser, 11 Ocak'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde izleyicilerin karşısına çıkacak. Müzikalde orkestra şefliğini Hakan Kalkan üstlenirken dekor Çağda Çitkaya, kostüm Sevtaç Demirer imzasını taşıyor. Eserde koro şefi Mahir Seyrek, ışık tasarımı ise Mustafa Eski'ye ait.

Zamansız ve mekansız bir aşk hikayesi olan eserde Heyecan Ceylan Yakan "Kadın", Atay Ergezen "Garson", Taner Ölçen "Patron", Onur Alpaslan "Sarhoş", Esra Arslantürk "Kadın Müşteri" ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar "Altı Vokalist" rollerinde sahne alıyor.

Sanatçılara ANTDOB Koro, Bale ve Orkestra'sı eşlik edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haşim İşcan Murat Göksu Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title