Haberler

Tagid Yönetim Kurulu Üyeleri Marifed Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Başkanvekilleri Şakir Sönmez, Tevfik Ayhan, Süleyman Kolot ve Genel Sekreter Nihat Biçer, MARİFED Başkanlar Kurulu toplantısına katılarak MARİFED bünyesindeki 40 dernek yetkilileri ile...

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Başkanvekilleri Şakir Sönmez, Tevfik Ayhan, Süleyman Kolot ve Genel Sekreter Nihat Biçer, MARİFED Başkanlar Kurulu toplantısına katılarak MARİFED bünyesindeki 40 dernek yetkilileri ile bilgi paylaşımında bulundular.

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) Başkanlar Kurulu toplantısı federasyona üye derneklerin başkan, başkan yardımcısı, MARİFED Sektörel Komite Başkanları ve Genel Sekreterlerin katılımı ile Bank Asya Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi.

150 kişinin üzerinde MARİFED ve dernek temsilcisinin katıldığı Başkanlar Kurulu toplantısının açılış konuşmasını MARİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ciğer gerçekleştirdi.

Programa katılan TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Şakir Sönmez, bu gibi programlarla bir araya gelerek TUSKON ve MARİFED bünyesindeki derneklerin birbiri ile bilgi paylaşımı ve aktarımında bulanarak birbirlerinin gelişimine fayda sağlamaları ve bölgelerindeki bireysel faaliyetlerini gözden geçirme açısından bu toplantıyı çok önemsediğini belirtti.

(SŞ - )

01.05.2013 17: 32: 41

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Bank Asya Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title