Haberler

TAGİD Tekirdağ Valisi Yerlikaya'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikya'yı makamında ziyaret etti.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikya'yı makamında ziyaret etti.

TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, Süleyman Kolot, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan,

derneğin Genel Sekreteri Nihat Biçer ve TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan'dan oluşan TAGİD heyeti Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette TAGİD hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç: "Derneğimiz bölgemizdeki faaliyetleri ve yaptığı projeler ile sevilen bir dernek. Şuan itibari ile üye sayımız 250'ye ulaşmış durumda. Üye sayımız hızla artıyor. Sizlerin de desteği ile iş dünyasının birlik beraberliği adına güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Yaz mevsiminin geçmesiyle yeni dönemde derneğimiz faaliyetlerimizi aynı hızda devam ettirecek" dedi.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "TAGİD'e çalışmalarında başarılar diliyorum. Sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunun bilincindeyiz" dedi.

Türkiye'nin her köşesinin ayrı bir güzellik taşıdığını ifade eden Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Tekirdağ'ın da kendisine has güzelliklerinin olduğunu dile geitrdi. Vali Yerlikaya, TAGİD yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç tarafından günün anısına Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'ya plaket takdim edildi.

(SŞ - )

06.09.2012 12: 04: 05

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title