Haberler

Suşehri Çözüm Dersanesi'nden Deneme Sınavları

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Çözüm Dershanesi Tarafından Suşehri, Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar İlçelerindeki İlköğretim ve Liselerde Okuyan Yaklaşık Bin Öğrenci ÖSS, Sbs ve Dpy Sınavı Öncesi Deneme Sınavına Tabi Tutuldu.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Çözüm Dershanesi tarafından Suşehri, Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde okuyan yaklaşık bin öğrenci ÖSS, SBS ve DPY sınavı öncesi deneme sınavına tabi tutuldu.

Yapılan sınav hakkında açıklama yapan dershane yetkilileri, öğrencilerin sınav stresinden kurtulmaları ve yapılacak sınavlarda tecrübe kazanmaları gayesiyle Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerinden bin öğrencinin katılımı ile ücretsiz sınav yaptıklarını belirterek, "Dershanemiz ilköğretim ve liselerde okuyan öğrencilerimize yönelik yaklaşan ÖSS, SBS ve DPY sınavları öncesi kendilerindeki başarıyı görmeleri için ücretsiz sınav yaptı. Suşehri merkez ve çevre ilçelerinde katılımı ile günde üç seans olarak yapılan sınavlarda yaklaşık bin öğrencimiz faydalandı. Bu sınav sayesinde öğrencilerimiz girecekleri sınavlarda kendi seviyelerini belirleyecek ve sınav stresinden uzaklaşmak için tecrübe kazanmış olacaklar" dedi.

Yetkililer, "Başarıya Ödül Sınavı" başlıklı sınavda dereceye giren öğrencilere dershane eğitiminde indirim uygulaması yapılacaklarını da belirttiler.

(SY-İG-YS-Y) 01.03.2008 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title