Haberler

Suçıktı Şiir Akşamları

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde Bu Yıl 14'üncüsü Düzenlenen Suçıktı Şiir Akşamları İlgi Gördü.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Suçıktı Şiir Akşamları ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkıları ile Dursunbey Belediyesi'nce düzenlenen ve Türkiye Yazarlar Birliği'nce desteklenen Türkiye'nin en uzun soluklu şiir günlerinden biri olan Suçıktı Şiir Akşamları'na şairlerden Şaban Abak, Hüseyin Akın, Arif Ay, Mehmet Aycı, Atıf Bedir; Hasip Bingöl, Mehmet Butakın, Sıtkı Caney, Mehmet Can Doğan, Nurettin Durman, Mehmet Şah Erincik, Sıddık Ertaş, Mehmet S. Fidancı, Ferman Karacam, Müştehir Karakaya, Hüseyin Kara, Hicabi Kırlangıç, M.Önal Mengüşoğlu, Ali Pektaş, Ali Sali, Adem Turan, Mustafa Uçurum, Özcan Ünlü, Ahmet Veske, Mevlüt Ceylan, Nevzat Akyar okuyucu olarak katılarak, şiir okudu. Konuklar arasında bulunan Mülkiye Başmüfettişi Sadık Altınkaynak ve Kanal 7'den Selahattin Yusuf da ayrıca şiirlerini okudu. Şiir şöleninde ayrıca Yunus Emre konulu sempozyum düzenlendi.

Şiir akşamlarına Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Mülkiye Başmüfettişi Sadık Altınkaynak, Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, Burhaniye Kaymakamı Bekir Tütüncü, Büyükorhan Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Genel Meclisi Başkanı M. Akif Okur, Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Çaltı, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İstanbul-Zeytinburnu Belediye Balkanı Murat Aydın, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, şairler ve edebiyat tutkunları katıldı.

(RA-MŞ)

07.08.2007 12:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title