Haberler

Sp Akyazı İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı, 3. Olağan Kongresini Kalabalık Bir Katılımla Gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı, 3. Olağan Kongresini kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi.

Akyazı Belediyesi Konferans Salonunda yapılan kongrede, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan'ın yanısıra, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan SP Akyazı İlçe Başkanı Yusuf Akcan, Saadet Partisi olarak 6 yıl dinlendiklerini ancak artık göreve hazır olduklarını söyledi. AK Parti'nin kapatılmak istenmesine de tepki gösteren Akcan, "Yüzde 47 oya sahip bir partiyi kapatmaya kalkanları biz de şiddetle kınıyoruz. Bu bizim için sürpriz olmadı daha önce de partimizin başına gelmişti. AK Parti en büyük yanlışı bizden kopmakla yaptı" dedi.

SP Karasu İlçe Başkanı Celal Güngör ile Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras da yaptıkları konuşmada, hükümeti eleştirdi.

Kongrede son olarak konuşan eski Bayındıklık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan, partilerin kapatılmasına sıcak bakmadıklarını ifade ederek, "Parti kapatma olayını üç kez yaşadım. Partilerin kapatılmasına sıcak bakmıyoruz. Her iki kişiden birinin oyunu almayı başarmış bir partiyi sudan sebeplerle kapatamazsınız" diye konuştu.

(AY-AK) 17.03.2008 12:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title