Haberler

Son dakika haber | Şehit Mehmet Köklü ismi kütüphanede yaşatılacak

Güncelleme:

Son dakika yerel haberine göre Şehit Mehmet Köklü ismi kütüphanede yaşatılacak Irak'ın kuzeyinde geçtiğimiz yıl şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Köklü'nün ismi doğduğu ve toprağa verildiği yer olan Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaşatılacak.

Şehit Mehmet Köklü ismi kütüphanede yaşatılacak

YOZGAT - Irak'ın kuzeyinde geçtiğimiz yıl şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Köklü'nün ismi doğduğu ve toprağa verildiği yer olan Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaşatılacak.

Geçtiğimiz aylarda Akdağmadeni Belediyesi tarafından başlatılan kitap bağış kampanyası projesiyle Türkiye'nin dört bir tarafından toplanan binlerce kitap ile Akdağmadeni Belediyesi Şehit Mehmet Köklü Parkı kafeteryası, kütüphaneye dönüştürüldü. Şehir merkezinde bulunan kütüphane öğrenciler, gençler ve halkın hizmetine sunuldu.

Kütüphanede İslami eserlerden, ansiklopediye, hikaye, roman, çocuk kitaplarından dünya klasiklerine kadar binlerce kitap bulunuyor.

Şehit Mehmet Köklü Kütüphanesinde ayrıca uzaktan eğitim ve diğer araştırma çalışmaları için de ücretiz sınırsız internet hizmeti de veriliyor.

Vatandaşlara hizmet veremeye başlayan kütüphane hakkında açıklamalarda bulunan Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın, "İlçemizde eksikliği hissedilen ve öğrencilerimizin rahatlıkla ders çalışıp araştırma yapabileceği bir ortam oluşturmak için başlatmış olduğumuz kampanyaya sessiz kalmayarak destek veren vatandaşlarımız ile kütüphane oluşturma projemize bağış yaparak destek veren kıymetli Mehmetçiklerimiz ve Şehit Kütüphaneleri topluluğu sayesinde belediyemize ait Şehit Mehmet Köklü Parkı kafeterya bölümünde oluşturduğumuz kütüphane tüm vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Temin ettiğimiz yaklaşık 6 bin kitabın 3 bin adetini ilçemizde bulunan okullarımıza bağışladık. Şehit Mehmet Köklü Parkı kafeteryasında oluşturduğumuz kütüphanenin de içerisinde 3 bin kitap bulunmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı proje kapsamında kafeterya olarak hizmet veren parkımızı daha nitelikli bir hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca kütüphane bölümümüzde gençlerimize ücretsiz internet imkanı da sağladık. Öğrencilerimiz telefon numaralarıyla sisteme giriş yapıp güvenli bir şekilde araştırma yapacak, evlerinde internet bağlantısı olamayan öğrencilerimiz de kota sorunu yaşamadan uzaktan eğitim sistemine güvenli bir şekilde ulaşarak eğitimlerine devam edeceklerdir. Kütüphanenin oluşturulması noktasında kitap bağışında bulunan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Köklü Akdağmadeni Irak Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Final Four tek maç mı EuroLeague 2024? Karagümrük Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Karagümrük TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede hangi statta oynanacak 2024? Yaş çay taban fiyatı açıklandı mı 2024?
title