Haberler

Sivas: Divriği'de Sydv, 750 Ton Kömür Dağıtımı Yaptı

- Sivas'ın Divriği İlçesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv), Tarafından Muhtaç Aileler ile Öğrencilere Toplam 750 Ton Kömür Yardımı Yapıldığı Bildirildi.

- Sivas'ın Divriği İlçesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), tarafından muhtaç aileler ile öğrencilere toplam 750 ton kömür yardımı yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan SYDV Komitesi üyelerinden Salim Altun, bu yıl 200 muhtaç aile ile Divriği İlçesi'nde lise ve üniversitede eğitim gören 80 öğrenciye toplam 750 ton kömür yardımında bulunduklarını belirterek, muhtaç ve öğrencilerin kışı rahat ve huzur içerisinde geçirebilmesi için komite olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Sosyal dayanışma, toplumumuz için büyük önem taşıyor. Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza destek olmak sosyal devlet anlayışının gereğidir. Bu nedenle SYDV Kömür Dağıtım Komitesi olarak her türlü titizliği gösterdik. Başta Kaymakamımız Mustafa Çit olmak üzere tüm komite üyelerinin bu hizmetin verilmesinde büyük katkı ve emekleri var. Bu hizmetin bundan sonraki süreçte de aksamadan vatandaşlarımıza yapılması için komitede yer alan herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğine inanıyorum. Tüm aileler ve öğrencilerimizin kışı sıcak bir ortamda geçirecek olmasından da ayrıca sevinçliyim. Vatandaşlarımızın huzurlu olmasıyla huzurluyuz" şeklinde konuştu.

(TE-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title