Haberler

Şifa'ya Sağlık Turizmine Destek Plaketi Verildi

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2012-2013 yılları uygulaması arasında yer alan 3. İnovasyona Dayalı Bölgesel Turizm Stratejisi ve Eylem Planına katkılarından dolayı Özel Erzurum Şifa Hastanesi’ne teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2012-2013 yılları uygulaması arasında yer alan 3. İnovasyona Dayalı Bölgesel Turizm Stratejisi ve Eylem Planına katkılarından dolayı Özel Erzurum Şifa Hastanesi'ne teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Çalıştay grup toplantılarına Şifa Hastanesi'ni temsilen katılan Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Abdullah Umut Pekok ve Basın Protokol Müdürü Esalettin Gül'e Erzurum Polat Otelde düzenlenen değerlendirme toplantısında kendilerine birer teşekkür belgesi ve plaket verildi.

2012 de başlatılan çalıştaylara gönüllü olarak katılan Şifa Hastanesi, grup çalıştaylarında sağlık turizmine katkı sağlayacak projelerini anlatmış bu konuda her türlü girişim içerisinde yer almayı önemle dile getirmiştir.

Tören sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Şifa Hastanesi Basın Protokol Müdürü Gül, "KUDAKA'nın bir yıl önce başlattığı bu çalışmanın ilk katılımcıları arasında yer aldık. Bizim yer aldığımız grup tamamen Sağlık Turizmi üzerine çalışıyordu. Bu toplantılarda 2005 yılında kurulan Şifa Hastanesi'nin bölgenin son teknoloji imkanlarını kullandığını ve sağlık turizmi adına verilecek her türlü desteğe hazır olduğunu Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah Bey'le uzun uzun anlattık. Şifa Hastanesi hiç bir kurumdan destek almadan kendi imkanları dahilinde yapmış olduğu tanıtımlar sonrası 2013 yılın da 4 bine yakın yurt dışından hastayı Erzurum'a getirmeyi başarmıştır" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title