Haberler

Seyhan İlçe 75. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, 1 Kasım Genel Seçimleri’nde elde ettikleri başarının devamı için tüm teşkilatlarıyla aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, 1 Kasım Genel Seçimleri'nde elde ettikleri başarının devamı için tüm teşkilatlarıyla aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Seyhan İlçe 75. Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla Seyhan Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Fikret Yeni, "Seyhan ilçe teşkilatımız çok büyük bir teşkilatımızdır. Bu büyüklüğünü bu 1 Kasım Seçimleri'nde de 114 binlerden 145 binlere kadar oyunu artırarak gösterdi. Seyhan her zaman farklı bir ilçemizdir. Seyhan seçimlerde başarılı olmazsa alınan diğer sonuçların hiç bir anlamı kalmaz. Bu yüzden hemen seçim sonrası durmayarak önümüzdeki yapılacak seçimlere hazırlanmak olacaktır. İnşallah hedefimiz büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerini almak. Bunun için de hiç durmadan çalışmalara yoğun tempoyla devam edeceğiz. Buradan ilçe başkanımız olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde 1 Kasım Seçimleri'nde görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş da yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"1 Kasım Seçimleri'nde tüm birimlerimizle beraber koordineli çalışarak oylarımızı çok üst seviyelere taşıdık. Buradan tüm emek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizim için durmak yok. Seçim sonrası da hemen teşekkür ziyaretlerimize başladık. Tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu başarı bizi rehavete düşürmeyecek. Tam aksine daha çok çalışacağız. Yoğun bölge toplantılarımız devam ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde taziyelere, cenazelere, düğünlere katılımlarımız devam ediyor. Devamlı vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bizler hemen seçim sonrası teşkilat olarak tüm birimlerimizle önümüzdeki seçimlere hazırlanmaya başladık. Emek veren katkı koyan herkese, tüm birimlerimize teşekkür ederim."

İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler de teşkilata selamlama konuşması yaptı.

Toplantıya, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi eski İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Yumurtalık İlçe Başkanı Sami Karnas, Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, Milletvekili Adayları Berzan Toprak, Hasan Hüseyin Kuşcu, Müberra Kara, Zekeriya Yıldızoğlu, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çevik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güler, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve partinin çeşitli kademelerinde bulunan teşkilat mensupları ile çok sayıda davetli katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Güler Ak Parti Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title