Haberler

Şevki Yılmaz, Adıyamanlılarla Buluşuyor

Siyasetçi Şevki Yılmaz, Adıyaman İlim Yayma Cemiyeti öncülüğünde gerçekleştirilecek olan ‘İslam Coğrafyası ve Lider Türkiye’ konulu konferansa katılmak için Adıyaman’a gelecek.

Siyasetçi Şevki Yılmaz, Adıyaman İlim Yayma Cemiyeti öncülüğünde gerçekleştirilecek olan 'İslam Coğrafyası ve Lider Türkiye' konulu konferansa katılmak için Adıyaman'a gelecek.

Adıyaman İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Adıyaman İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği ile Adıyaman Belediyesinin destekleri ile 'İslam Coğrafyası ve Lider Türkiye' konulu konferans düzenlenecek.

21 Mart Cumartesi günü saat 20.00'da TPAO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan programa eski politikacılardan Şevki Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

Tüm Adıyamanlıları düzenlenecek olan konferansa davet eden yetkililer, konferansın ücretsiz olacağını ve bayanlar için yer ayrılacağını dile getirdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Adıyaman Şevki Yılmaz Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title