Haberler

Şehzadeli Öğrenciler, Çanakkale Zaferini Kutladılar

Manisa Özel Şehzade Mehmet Lisesi Öğrencileri, 18 Mart 2008 Çanakkale Zaferi'nin 93. Yıldönümü Nedeniyle Kutlama Töreni Düzenlediler.

Manisa Özel Şehzade Mehmet Lisesi öğrencileri, 18 Mart 2008 Çanakkale Zaferi'nin 93. yıldönümü nedeniyle kutlama töreni düzenlediler.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Konuşma yapan okul müdürü Giray Kara, "Bu günlerimize nasıl geldiğimizi görmek için Çanakkale'ye bakmak yeterlidir. Cephede günlerini bir tas hoşaf ve bir parça ekmek ile geçiren aziz şehitlerimiz bu toprakları bizlere emanet etmişlerdir. Bize düşen ise, kendi menfaatleri doğrultusundan ziyade milletin menfaatine uygun hareket etmektir.Bu nedenle Çanakkaleyi mutlaka görün ,görmeyenlere de gösterin." dedi.

Program Çanakkale hatıraları, Bayrak şiiri, Kınalı Ali sinevizyon gösterisi, "Bu Vatan Kimin?" adlı şiir, Çanakkale 120 çocuk filmi, Çanakkale'de yaşanmış iki hatıra ile devam etti. Ayrıca okulda bir Çanakkale köşesi oluşturuldu. Tarih Öğretmeni Süleyman Ayhan da yaptığı konuşmasında Çanakkale'den günümüze mesajlar verdi.

(ÖA) 20.03.2008 17:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title