Haberler

Samandağ Belediyesi Huzurevi Sakinlerinin Yanında

Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kurucusu ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Fikret Özçelik, Belediye Meclis Üyesi Meltem Ahraz Nural ve Samandağ Belediyesi Sosyal Doku Ekibi Hatay Huzurevi’ni ziyaret etti.

Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kurucusu ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Fikret Özçelik, Belediye Meclis Üyesi Meltem Ahraz Nural ve Samandağ Belediyesi Sosyal Doku Ekibi Hatay Huzurevi'ni ziyaret etti.

Toplumun çeşitli kesimlerine yönelik sosyal sorumluluk çalışmaları Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde devam ediyor.

Samandağ Belediyesi Hatay Huzurevi sakinlerine yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında ziyarette bulundu. Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kurucusu ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Fikret Özçelik, Belediye Meclis Üyesi Av. Meltem Ahraz Nural ve Samandağ Belediyesi Sosyal Doku Ekibi Hatay Huzurevi'ni ziyaret ettiler.

Huzurevi sakini kadınların tırnak ve saç bakımları güzellik uzmanı Fatoş Hastürk tarafından yapıldı. Samandağ Belediyesi İpek Köyü'nde yapılmış olan ipek şallar ve yöresel ürünler huzurevi sakinlerine hediye edildi. Huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet edilerek daha sonraki süreçlerde sosyal sorunluluk projesi kapsamında neler yapılabileceği konuşuldu.

Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, ziyareti gerçekleştirmekten ve Huzurevi sakinleriyle vakit geçirmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "Bugün burada huzurevinde teyzelerimizi ve amcalarımızı ziyaret ettik. Özellikle bayram öncesini tercih ettik. Bayram öncesinde Hollanda'da kuaförlük yapan Fatma Hastürk ile huzurevi sakinlerinin saç ve tırnak bakımını yaptık. Samandağ Belediyesi İpek Köyü'nde dokunan ipek şallar ve yerel ürünler huzurevi sakinlerine hediyeler verdik. Dayanışmak, paylaşmak ve empati kurmak için böyle bir projeyle yol çıktık. Huzurevi sakinleriyle sohbet ettik. Onlar çok mutlu oldu. Bizde çok mutlu olduk. Paylaşımda bulunmanın, aynı ortamı solumanın mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.

Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Kaymakçı ise ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek ziyaretçilere teşekkür etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Nehir Samandağ Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title