Haberler

İftar sonrası dinlenmek için odasına çekilen genç ölü bulundu

Güncelleme:

Sakarya'da dün akşam iftar sonrası odasına geçen 29 yaşındaki Musa Alkışçı, bir süre sonra ailesi tarafından hareketsiz halde bulundu. Hayatını kaybeden Alkışçı'nın kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan ve dün akşam iftar sonrasında odasına gittikten bir süre sonra yerde hareketsiz şekilde bulunan 29 yaşındaki Musa Alkışçı hayatını kaybetti.

Mithatpaşa Mahallesi'nde yaşayan Musa Alkışçı, dün akşam iftar yemeğinin ardından odasına gitti. Bir süre sonra odaya giren aile, Musa Alkışçı'yı yerde hareketsiz şekilde buldu. Durumun haber verilmesi üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamadı.

YAKIN ZAMANDA ANJİYO OLMUŞ

Bir süre önce anjiyo olduğu öğrenilen ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği değerlendirilen talihsiz genç, Adapazarı Mithatpaşa Ulu Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kalp Krizi Sakarya İftar Yerel Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Allah ailesine sabır versin. Başları sağ olsun.

105
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah sabır versin aileye, Mekânı Cennet olsun inşAllah ..

85
2
yanıtYanıtla
Ahmet Aydın null:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

61
2
yanıtYanıtla
murat:

Kalp krizi genç yaşlı fark etmiyor artik bu aşılardan sonra

45
2
yanıtYanıtla
Alperen:

murat bey aşılar temiz çıktı vücuda giren mikroplar damarları tıkıyormuş.

yanıt7
yanıt18
Ersin Altun:

allah rahmet eylesin

35
1
yanıtYanıtla
Berrin Alisan:

Allahim ailesine sabırlar versin inşallah

33
2
yanıtYanıtla
hasan:

Allah rahmet etsin

25
1
yanıtYanıtla
Alperen:

lah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin çok büyük acı evlat hiçbirşeye benzemez bende de üç stend var Rabbim bu dünyadan Kur'anla imanla ayrılmayı cümlemize nasip eylesin.

20
1
yanıtYanıtla
Alperen:

ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin çok büyük acı evlat hiçbirşeye benzemez bende de üç stend var Rabbim bu dünyadan Kur'anla imanla ayrılmayı cümlemize nasip eylesin. Üsteki yorumumda Rabbimin adını eksik yazmışım Allah'ım beni affetsin.

yanıt15
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title