Haberler

SP, Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokalini Protesto Etti

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali açılışında bir grup Saadet Partili lokalin ismini protesto etti.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bugün açılışı gerçekleştirilen Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali'ni bir grup Saadet Partili, lokalin isminden dolayı protesto etti

Bir grup Saadet Partili ellerinde bayraklarla açılışa gelerek, açılışı protesto etti. Açılışın sona ermesini bekleyen partililer daha sonra bir basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın, makam odasında "Erbakan benim gözümde hala şarlatandır" dediğini iddia ederek, "Bugün Hatice Erbakan lokalini nasıl açıyorsunuz" dedi.

Programa katılanların oy rantında olduklarını öne süren Aygün, "Milli Görüş'ün gerçek temsilcisi Saadet Partili'lerdir. AK Parti'nin can simidi değildir. Bu yüzsüzlüktür. Hem Milli Görüş gömleğini çıkardınız hem de Erbakan'ın en zor gününde yanından ayrıldınız ve AK Parti'yi kurdunuz. Sonra oy için talebe arkadaş oldunuz. Uyanın gerçek Milli Görüşçüler. AK Parti'yi protesto ediyoruz" diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Nermin Erbakan Ali Aygün Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title