Haberler

Rektör Birincioğlu Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına Getirildi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof Dr. Mustafa Birincioğlu Türkiye ve KKTC’de bulunan toplam 184 üniversitenin bağlı bulunduğu Üniversitelerarası Kurulu’nun başkanlığına getirildi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof Dr. Mustafa Birincioğlu Türkiye ve KKTC'de bulunan toplam 184 üniversitenin bağlı bulunduğu Üniversitelerarası Kurulu'nun başkanlığına getirildi.

Rektör Birincioğlu'nun bu görevine 01 Ağustos 2014 tarihinden itibaren başlayacağı belirtildi. Adnan Menderes Üniversitesi'nin Aydınlı ilk Rektörü olan ve bilim camiasında birçok ilklere imza atan Adnan Menderes Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nun Üniversitelerarası Kurulu'nun Başkanlığına getirilmesi Aydın bilim camiasında da sevinçle karşılandı.

Karar, Üniversitelerarası Kurulun 27 Haziran 2014 tarihinde Konya'da gerçekleştirilen YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın katıldığı 223 sayılı toplantısında alındı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Birincioğlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title