Haberler

Pasinler'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla ikinci seçim güvenliği toplantısı yaptı.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla ikinci seçim güvenliği toplantısı yaptı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda İlçe Kaymakamı Ali Ada, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi siyasi parti temsilcileri ve ilçeye bağlı tüm mahalle muhtarlarıyla Seçim Güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.

Seçim Güvenliği toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Ali Ada, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin ilçelerinde daha sağlıklı yapılabilmesi için bütün önlemlerin alındığını, mahallelerimizde seçim öncesi eksik sandığı veya oy kullanma kabini olmayanların en kısa zamanda İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Seçim Müdürlüklerine başvurmaları gerektiğini belirterek, toplantıya iştirak eden bütün siyasi parti temsilcilerine ve muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Ali Ada'nın konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Ali Özkara tarafından yapılacak genel seçimler öncesi yapılması gereken hususlar hakkında slayt eşliğinde siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.

Kaymakam Ali Ada'nın başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yunus Baysal, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sedat Sezer, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İbrahim Uslu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Tuncay Yaşar ve muhtarlar katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pasinler Ali Ada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title