Haberler

Özel Yılmaz Akansu Öğrencisi İç Anadolu Bölge Birincisi Oldu

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Su ve Sürdürülebilir Kalkınma’ konulu kompozisyon yarışmasında Özel Yılmaz Akansu Ortaokulu öğrencisi Zeynep Kılıç İç Anadolu Bölge birincisi oldu.

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Su ve Sürdürülebilir Kalkınma' konulu kompozisyon yarışmasında Özel Yılmaz Akansu Ortaokulu öğrencisi Zeynep Kılıç İç Anadolu Bölge birincisi oldu.

Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğünde düzenlenen ödül törenine Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile Orman İşleri, Su İşleri, Meteoroloji Bölge Müdürleri ile öğrenciler ve davetlilerin katıldı. Programın açış konuşmasını yapan DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kayseri Valisi Orhan Düzgün de su kaynakları açısından Türkiye'nin şanslı olduğunu belirtti. Akansu Koleji öğrencisi Zeynep Kılıç kompozisyonunu okuyarak suyun sadece bir hayat kaynağı olmadığını teknolojiden gıdaya üretimden tüketime kadar birçok alanda suyun kullanıldığını ayrıca kalkınmada da suyun temel unsur olduğunu belirterek konuşmasını "Sudan daha yumuşak ve ince bir şey yoktur ama su doğru kullanılırsa güçlenir ve güçlendirir."diye tamamladı.

Ödül töreninde Akansu Koleji öğrencisi Zeynep Kılıç'a birincilik ödülünü Kayseri Valisi Orhan Düzgün verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Su Günü Zeynep Kılıç Özel Yılmaz 22 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title