Haberler

Özalp Aile Kültür Merkezinden Taziye Ziyareti

Van’ın Özalp ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek’in eşi Mehtap Çiçek, Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Aile Kültür Merkezi idarecileri ile birlikte eşini kalp krizinden kaybeden 5 çocuklu Pakize Almalı’yı ziyaret etti.

Van'ın Özalp ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek'in eşi Mehtap Çiçek, Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Aile Kültür Merkezi idarecileri ile birlikte eşini kalp krizinden kaybeden 5 çocuklu Pakize Almalı'yı ziyaret etti.

Mehtap Çiçek, SYDV Aile Kültür Merkezi idarecileri ile birlikte Aşağı Tulgalı köyünde 5 çocuğuyla beraber yaşayan Pakize Almalı'yı (32) ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında beraberinde getirdikleri gıda ve kıyafet yardımları aileye teslim edilirken, çocukların eğitimini tamamlamaları ve bu konuda devlet tarafından gerekli desteğin her zaman verileceği belirtildi. Pakize Almalı ile görüşen ve sıkıntılarını dinleyen SYDV çalışanları, ailenin gerekli yardımları almasını ve ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak için kayıt işlemini tamamlarken, Aile Kültür Merkezi çalışanları ise, aile ile birebir görüştüklerini, maddi ve manevi her konuda ailenin yanında olduklarını belirttiler. Yetkililer, Aile Kültür Merkezi olarak bu tarz çalışmaların arttırılarak yapılmaya devam edileceği vurguladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Almalı, "Eşim kalp krizinden vefat etti. 5 çocuğumla bir başıma kaldım. Çocuklarımdan 3'ü öğrenci ve zor şartlarda geçinmeye çalışıyoruz. Bu zor günümüzde yanımızda olan, acımızı paylaşan ve bizleri yalnız bırakmayan devletimizden Allah razı olsun. Ayrıca sizlerin aracılığıyla Kaymakam beye de çok teşekkür ediyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehtap Çiçek İsmail Çiçek Özalp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title