Haberler

Ortaca Belediyespor Ümit Öztekin ile İmzayı Attı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’ncu grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor, Teknik Direktör ve Kaleci Antrenörü ile imzaları attı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10'ncu grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor, Teknik Direktör ve Kaleci Antrenörü ile imzaları attı.

Ortaca Belediyespor, Teknik Direktör Ümit Öztekin ve kaleci antrenörü İsmail Kaya ile 2016-2017 sezonu için anlaşarak imzaları attı.

Kulüp tesislerindeki imza törenine Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen, Başkan Yardımcısı Aziz Abay, yönetim kurulu üyesi Ferhat Ontaş ile Teknik Direktör Ümit Öztekin ve kaleci antrenörü İsmail Kaya katıldı.

Futbolculuk hayatında hep Ege'de top oynamak istediğini söyleyen Teknik Direktör Ümit Öztekin, "bu bölgenin çok güzel olduğunu, iyi futbol oynandığını duyuyorduk. Geçen sene Ortaca'nın yaşadığı korkulu rüyayı görmemesi için çalışacağız" dedi.

Takımı başarıdan başarıya koşturmak için göreve geldiğini vurgulayan Öztekin, "yönetimin ve taraftarın desteği ile istikrarlı, heyecanlı güzel bir futbol ortaya koyan bir takım yaratmak istiyorum. Takımın şampiyon olup bu şehri ayağa kaldırmaması için bir sebep yok " diye konuştu.

Transfere geç başlama kaygılarının olmadığını dile getiren Öztekin, gelecek hafta bazı oyuncuları Ortaca'ya getirerek anlaşma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen ise, "geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için elimizden geldiğince dikkatli transfer çalışması yapıyoruz. Hocamızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Teknik direktörümüzün tavsiyeleri ve yönetimimizin çalışmaları doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Öztekin Ortaca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title