Haberler

Öğrencilerden Lösemili Çocuklara Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hematoloji Onkoloji Servisi’nde yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar, öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar, öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Özel bir Anadolu Lisesi öğrencileri, örnek bir davranışa imza attı. Okulun müdürü Ahmet Dağdeviren, kurucu öğretmen Ahmet Özkan ve İngilizce Öğretmeni Nilgün Kanık'ın da yer aldığı ziyarete Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk da eşlik etti. Öğrenciler tedavi gören miniklere moral verirken dağıttıkları sürpriz hediyelerle çocukların yüzlerini güldürdü. Başhekim Selçuk, öğrencilerin bu örnek davranışlarının gelecek adına bir umut olduğunu söyledi.

Okul müdürü Ahmet Dağdeviren, "Öğrencilerimizin toplumsal konulara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla bu ziyareti yaptık" dedi.

OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak da öğrencilere lösemi hakkında bilgiler vererek okul yönetimi ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ahmet Özkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title