Haberler

Ödemiş Protokolü Saat Mağazası Açılışında Buluştu

1997 yılından beri Ödemiş'in seçkin saatçisi olan Serkan Saat Center'ın, üçüncü şubesi Fatih Caddesi'nde törenle hizmete açıldı.

1997 yılından beri Ödemiş'in seçkin saatçisi olan Serkan Saat Center'ın, üçüncü şubesi Fatih Caddesi'nde törenle hizmete açıldı.

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş, Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz, belediye meclis üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış renkli anlara sahne oldu.

Romanson Bölge Bayii olacak yeni şubenin açılışı öncesi Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç dua okudu. Kaymakam Abdullah Dölek de, yaptığı konuşmada, zamanın doğru kullanılmasının önemine vurgu yaparak, saatin bu açıdan önemli bir simge olduğunu belirtti ve bol kazançlar diledi.

Belediye Başkanı Bekir Keskin de, güzel bir mağazanın açılışını yaptıklarını ifade ederek, Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'nde (ÖYKAM) de bir saatçi odasının oluşturulacağını aktardı.

Daha sonra protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrası ikramlar gerçekleştirildi.

İşletme sahibi Serkan Üf, tüm havzaya hizmet vermek üzere yola çıktıklarını ve Ödemiş'in üç önemli caddesinde de şubelerinin yer aldığını bu sayede herkese hitap ettiklerini kaydederek, açılışa katılanlara teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Bekir Keskin Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title