Haberler

Nevşehir Valisi Hacımustafaoğlu, Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Kurban Bayramı Nedeniyle Nevşehir'deki Bazı Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyarette Bulundu.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle Nevşehir'deki bazı şehit ve gazi ailelerine ziyarette bulundu.

Vali Hacımustafaoğlu, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Esat Mahmut Apaydın ve Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci ile birlikte, ilk olarak 350 evler mahallesi Afet Evleri 1. Yoldaki Şehit Jandarma Er Oktay Arıkan'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Arıkan'ın ailesine çeşitli hediyeler verip, bir süre sohbet eden Vali Hacımustafaoğlu, şehit yakınlarına sorunlarının olup olmadığını sordu. Vali Hacımustafaoğlu, şehit ve gazi yakınlarının sorunlarına çare bulabilmek için ellerinden gelen gayreti göstermekte olduklarını ifade ederken, şehit Arıkan ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Güzelyurt Mahallesi Pelikan Sokaktaki Gazi Jandarma Er Murat Özdemir'i evinde ziyaret eden Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, burada da gazi Özdemir ile sohbet ederek, çeşitli hediyeler sundu.Son olarak şehit polis memuru Ahmet Kara'nın ailesini 2000 Evler Mahallesi 5. Yoldaki evinde ziyaret eden Vali Hacımustafaoğlu, ailenin maddi durumu konusunda bilgi edindi. Vali Hacımustafaoğlu, Garnizon Komutanı Apaydın ve Emniyet Müdürü Güzeldemirci ile şehit yakınlarına ve gazilere, sorunları olmaları halinde kendilerinden yardım isteyebileceklerini söyledi. Şehit yakınları ve gaziler, Vali Hacımustafaoğlu'nun ziyareti karşısında duygulandılar.

(MÖZ-SE-Y)

19.12.2007 09:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

title