Haberler

Netcad Sertifikaları Dağıtıldı

Pazarlar ve Simav İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinin "NETCAD 6.0 GIS, CBS ve Uzaktan Algılama Eğitimi Teknik Destek Projesi" eğitimi Simav’da başarıyla tamamlandı.

Pazarlar ve Simav İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinin "NETCAD 6.0 GIS, CBS ve Uzaktan Algılama Eğitimi Teknik Destek Projesi" eğitimi Simav'da başarıyla tamamlandı.

Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Mühendis Erdem Çetin tarafından hazırlanıp; koordine edilen Zafer Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan; Pazarlar ve Simav İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortak olarak başvurduğu "NETCAD 6.0 GIS, CBS ve Uzaktan Algılama Eğitimi Teknik Destek Projesi" kapsamında Simav Halk Eğitim Merkezi Bilgisayar salonunda verilen eğitime katılan 16 kişiden başarılı olan Pazarlar ve Simav İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli 13 teknik personel sertifikalarını aldı.

Projeyi hazırlayıp koordine eden Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli olan Ziraat Mühendisi Erdem Çetin, " GIS-CBS ve uzaktan algılama, veri yapıları, veritabanı, harita, projeksiyon bilgisi konularındaki teorik yapı hakkında bilgi sahibi olduk. Netcad 6.0 GIS programını GIS ve CAD projeleri oluşturmada kullanacağız, projelerine uygun projeksiyonları tanımlayabiliyoruz, Proje veri tabanı kavramsal tasarımı, uygulaması ve yönetimini yapabiliyoruz, veri üretimi, veri depolama ve veri yönetimi süreçlerini farklı proje ölçeklerinde uygulayabileceğiz, Netcad'in gelişmiş GIS ve CAD fonksiyonları sayesinde farklı özelliklerde veri üretimi ve analizler yapabileceğiz. Eğitime katılanlar Raster dönüşüm işlemlerini yapabilecek, Uzaktan algılama teknolojisi ile veri üretimi ve analizler yapabilecek, Projelerini istediği özelliklere göre görüntüleyebilecek, sorgulayabilecek ve raporlayabilecek, Arazi modeli oluşturabilecek, ürettiği arazi modeli üzerinde GIS yapısında yüzey analizleri yapabilecek, Ürettiği projeleri uydu fotoğrafları ile bütünleştirebilecekler. Teknik personeller eğitim sonunda proje oluşturma, yürütme ve değerlendirme yeteneklerini arttırmışlardır. Projenin hazırlanması ve yürütülmesi aşamasında desteklerini esirgemeyen Pazarlar Kaymakamı Sayın İshak Çınar'a teşekkürlerimi sunarım" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdem Çetin Simav Yerel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title