Haberler

Muş'ta Türkiye Masa Tenisi Bölge Yarışması Yapıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Muş’ta Türkiye masa tenisi bölge yarışmasını düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Muş'ta Türkiye masa tenisi bölge yarışmasını düzenledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hamdullah Kardaş, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ve Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdulbari Aksoy ve çok sayıda sporsever katıldı. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdulbari Aksoy, turnuvanın Muş'ta yapılmasından dolayı teşekkür etti. Toplam 8 takımın katıldığı turnuvanın başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulunan Aksoy, tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü masa tenisi bölge elemelerine Muş, Batman, Bitlis, Siirt, Diyarbakır, Malatya, Van illerinden toplam 8 takım katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hamdullah Kardaş ise spor ve spor ile gelişen kardeşliğe dikkat çekerek tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Arslan Türkiye Muş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title