Haberler

Muhtarlardan Antakya Belediye Başkanı Yeloğlu'na Ziyaret

Geçtiğimiz Günlerde Olağan Kongresini Gerçekleştirerek Yeniden Güven Tazeleyen Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Antakya Şube Başkanı Abdulhay Denizli, Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu Ziyaret Etti.

Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştirerek yeniden güven tazeleyen Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Antakya Şube Başkanı Abdulhay Denizli, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu ziyaret etti.

Denizli, protokol ziyaretleri gerçekleştirdiklerini bu vesileyle Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'na da ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ise, yeniden seçilmeleri nedeniyle Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Antakya Şube Başkanı Abdulhay Denizli ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kutladığını belirtti.

(OK-AB-Y) 18.04.2008 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title