Haberler

Mobilya Sektörünün Kalbi Kayseri'de Atacak

Kayseri'de yarın açılacak olan Kayseri 2.Mobilya Fuarına 30 ülkeden yabancı iş adamlarının katılımının beklendiği açıklandı.

Kayseri'de yarın açılacak olan Kayseri 2. Mobilya Fuarına 30 ülkeden yabancı iş adamlarının katılımının beklendiği açıklandı.

Düzenlenen basın toplantısına, TÜYAP İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Başkanı Muzaffer Gündüz, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Anadolu Fuar Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Merkez Çelik A.Ş. Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, Mondi Genel Müdürü İzzet Sümer, Safes Mobilya ve Ev Donanımları A.Ş. Genel Müdürü Şafak Çivici, Kayseri Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri Ercan Sarıkaya katıldı.

Kayseri 2. Mobilya Fuarı hakkında bilgi veren TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Anadolu Fuar Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozcular ve Mobilyacılar Odası, Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın katkıları ile düzenlendiğini bildirdi.

Geçtiğimiz yıl fuara 28 farklı ülkeden iş adamı ve 64 farklı ilden gelen toplam 34 bin 655 kişinin katıldığını açıklayan Ersözlü, "Fuarın 2012 yılında sektöre önemli faydalar sağlayacağı inancındayız" diye konuştu.

Ersözlü, yapılan çalışmalar sonrasında Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Fas, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran ve İtalya'dan iş adamlarının katılacağını bildirdi.

Ersözlü, fuarın 25 ve 29 nisan tarihleri arasında açık olacağını, son gün ise Halk Günü olarak vatandaşların ziyaretine açılacağını duyurdu.

Merkez Çelik A.Ş. Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, mobilya sektörünün kalbinin Kayseri'de atacağını bildirerek, "Eskiden üretim sınırlı satış çoktu. Şimdi ise Üretim çok satış sınırlı. Bu fuarın sektöre ışık tutacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Mondi Genel Müdürü İzzet Sümer ise fuarların düzenlenen şehirdeki ekonomiyi canlandırdığını ve sektörlere büyük pazarlama fırsatı sunduğunu bildirdi.

Kayseri Mobilya Fuarı yarın Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen tören sonrasında ziyarete açılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Ersözlü Kemal Ulusoy Merkez Çelik Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title