Haberler

Minikler İçin Kukla Gösterisi Düzenlendi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterisi sergilendi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterisi sergilendi.

Çocuklara çevre bilincinin aşılanması ve çevre hakkında farkındalığının oluşturulması amacıyla Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde anaokulu öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 450 öğrenci katıldı. Atık pillerin çevreye olan etkileri ve zararların, pillerin kaynağında ayrı toplanmasının önemi ve toplama yöntemlerinin iki oturum halinde çocuklara eğlenceli bir şekilde anlatıldığı kukla tiyatrosu öğrencilerden tam not aldı.

Eğlenceli etkinlikten mutlu bir şekilde ayrılan öğrencilere Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevre boyama kitapları, atık yağ broşürleri, şapkalar, yeşeren kalemler, çevreci file çantalar, çevre rozetleri, ağız ve diş sağlığı boyama kitapları ve eğitim broşürleri, diş fırçaları ve macunları, balonlar ve bez çantalar hediye edildi. Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, TAP Yetkilisi Hatice Çoltu'ya söz konusu etkinliklere katkılarından dolayı çiçek takdim etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title