Haberler

'Minia Çermik" Projesi

Çermik Kaymakamlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Hükümet Konağı bahçesine ilçenin tarihi simgelerinin minyatürleri yapılacak.

Çermik Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Minia Çermik" projesi kapsamında Hükümet Konağı bahçesine ilçenin tarihi simgelerinin minyatürleri yapılacak.

Kaymakam Mimar Sinan Batmaz, yaptığı açıklamada, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından projenin kabul edildiğini, proje ödeneğinin Kaymakamlık hesabına aktarıldığını söyledi.

Projeye yeni mekanlar eklediklerini kaydeden Batmaz, şöyle konuştu:

"İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini sergilemek için GAP İdaresi Başkanlığına sunduğumuz kabul görmesi ve ödeneğin hesabımıza aktarılması son derece önemli bir gelişme. Hükümet Konağı bahçesi düzenlemesini yaptık. Projemizde Haburman Köprüsü, Ulu Camii, Sinegog, Saray Hamamı ve şelalelerin minyatürleri yapılıyor. Proje kapsamında Hükümet Konağı bahçesine tarihi simgelerin minyatürleri olacak." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mimar Sinan Batmaz Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title