Haberler

Milletvekili Tüm, Başkan Kurt'u Ziyaret Etti

12 Eylül sonrasında yaşı büyütülerek idam edilen Erdal Eren’i anmak için düzenlenen “Darbeler, Demokrasi ve Gençlik” paneline katılmak için Eskişehir’e gelen CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

12 Eylül sonrasında yaşı büyütülerek idam edilen Erdal Eren'i anmak için düzenlenen "Darbeler, Demokrasi ve Gençlik" paneline katılmak için Eskişehir'e gelen CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete CHP Odunpazarı Meclis Üyesi İbrahim Arslan ve Prof. Dr. Haydar Aras da katıldı. Ziyaret sırasında Başkan Kurt ile Tüm bir süre sohbet etti. Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Mehmet Tüm, Başkan Kurt'u başarılı projelere imza attığı için tebrik etti. Odunpazarı Belediyesi'nin sosyal demokrat belediyecilikte diğer belediyelere örnek olduğunu vurgulayan Mehmet Tüm, Başkan Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi.

Tüm'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, "Bizler darbenin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde aynı sıkıntıları bir kez daha yaşadık. 15 Temmuz'dan sonra da Türkiye'de iyi şeyler yaşanmadı, bir arada olursak bu kötü günlerin üstesinden daha kolay geliriz" diyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Başkan Kurt, ziyaret sonrasında Mehmet Tüm'e, Odunpazarı Sıcak Cam Atölyeleri'nde hazırlanan cam kuğu hediye etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Kurt Mehmet Tüm Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title