Haberler

Milletvekili Poyraz'dan Toprak Fabrikası'na Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Bilecik Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Dr.

AK Parti Bilecik Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Dr. Fahrettin Poyraz, Bozüyük'te faaliyet gösteren Toprak Fabrikası Müdürü Murat Gül'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan ve Toprak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toprak Kağıt Fabrikası'nda bir süre önce çıkan yangının ardından "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler ve AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette yangın hakkında bilgi aldı. Yangında can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu dile getiren Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, bir daha böyle olayların tekrar etmemesi temennisinde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Poyraz Ak Parti Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title