Haberler

MHP'li Akgün, ÇTSO'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

MHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Akgün, partisinin Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Çanakkale TSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün, partisinin Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Halil Rüştü Akgün ve adayları, ÇTSO Başkanı Bülend Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, ÇTSO Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcıları Mert Mildon ve Sadık Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Barış Yüksel, Mehmet Özkurnaz, Selçuk Semizoğlu, Hasan Yürükçü, Hikmet Sezen, Mustafa Kansu ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliği yaptılar. MHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Akgün ve ekibine yerel seçimlerde başarılar dileyen ÇTSO Başkanı Bülend Engin, yerel seçimlerle ilgili birkaç soru hazırladıklarını belirterek, "Bu soruların gelişmiş bir Çanakkale hedefi için faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi. Ziyarette Halil Rüştü Akgün, Bülend Engin'in Çanakkale'nin geleceği ile ilgili sorduğu soruları yanıtladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Halil Rüştü Akgün Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title