Haberler

Mgc'den Vali Toprak'a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yeni göreve başlayan Malatya Valisi Mustafa Toprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yeni göreve başlayan Malatya Valisi Mustafa Toprak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve cemiyet mensupları, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Malatya'nın bölgesel olarak gazetecilik anlamında güçlü illerden biri olduğunu kaydeden Karaduman, 27 yıl önce kurulan Gazeteciler Cemiyeti'nin mensuplarını konut sahibi yaptığını ve Malatya Valiliğinin desteğiyle "Malatya Basın Tarihi" kitabını bastıklarını bir çok etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Malatya basınının iyiden, güzelden ve doğrudan yana olduğunu kaydeden Karaduman, "Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Malatya'da iz bırakacak hizmetler vermenizi bekliyoruz. Malatya basını olarak başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

"İZ BIRAKACAK HİZMETLER VERMEK İÇİN GELDİM"

Malatya'nın bölgesel anlamda her alanda güçlü bir il olduğunu ve basınının da etkin ve güçlü olmasının kamu açısından yararlı olduğunu ifade eden Malatya Valisi Mustafa Toprak, "Malatya'ya iz bırakacak hizmetler vermek için göreve geldim. Eğer bir şey yapmayacaksak ve bekleneni veremezsek burada kalmanın bir anlamı da olmaz. Devlet ve vatandaş arasında hizmetleri kolaylaştıracak, huzur ve güven ortamını koruyacak çalışmalarda basınımız son derece önemli bir görev üstleniyor. Bu nedenle cemiyetimizde ağabey görevinde bulunan cemiyet başkanlarımız dengeler açısından, birikim ve tecrübe açısından önemli bir görevi yerine getirmektedir. Biz kamu görevlileri olarak görevlerimizi yerine getirirken sizler de kamu yararını ön planda tutarak vatandaşları bilgilendiriyorsunuz. Bu noktada bizler, sizlere çok ihtiyaç duyuyoruz. Bizlere vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. Malatya da birlikte iz bırakacak projeleri hayata geçirmeye ve hizmet vermek başlıca görevimiz olacak. Basın kuruluşlarımızın önerilerine hep açık olacağız, onlarla birlikte hizmet edeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haydar Karaduman Mustafa Toprak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title