Haberler

Mevlana Sakinleri Birlikte Oruç Açtı

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı Mevlana mahallesinde kuruldu.

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı Mevlana mahallesinde kuruldu.

Gebze Belediyesi'nce düzenlenen iftar programları bu kez Mevlana mahallesi sakinlerini bir arayagetirdi. Mevlana mahallesi sakinleri iftarlarını kurulan iftar sofrasında açtı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in şehir dışı programı nedeniyle katılamadığı iftara Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Şakir Bitmez, mahalle muhtarları ve sakinleri katıldı.

İftar programı öncesinde konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran konuşmasında, Bu sofralar bizler için çok önemli ailemizle, komşularımızla bir araya geldiğimiz çok özel anlar. Bizde her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar sofralarında sizlerle bir araya gelmekten çok büyük bir keyif duyuyoruz. Sizlerin katılımları bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Mevlana mahalle sakinleri daha sonra iftarlarını gezici TIR'da sahnelenen Türk Sanat Musikisi eşliğinde açtı. İftar sonrası gezici TIR'da çocuklar içinde özel hazırlanan gösteriler yapıldı, ikramlarda bulunuldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Nilay Ayran Mevlana Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title