Haberler

Meslek Lisesi Öğrencileri Arasında Kitap Okuma Yarışması

Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından il genelindeki tüm meslek liseleri arasında düzenlenen okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından il genelindeki tüm meslek liseleri arasında düzenlenen okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen 'Altın Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'na 34 meslek lisesinden 21'i katıldı. Yarışmaya katılan okullardan 105 öğrenci 100 Temel Eser kitaplarından sınava girdi. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere hediyeleri düzenlenen tören ile verildi.

Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonu'nda gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Mahmut Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Bekir Tunç, bu yarışmayı 2012-2013 eğitim ve öğretim sezonunda okul içerisinde yaptıklarını ve daha sonra il geneline yaydıklarını belirterek, Vali Yardımcısı Murat Süzen'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Murat Süzen ise konuşmasında, Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi yöneticilerini ve öğretmenlerini bu yarışmayı düzenledikleri için tebrik ederek, " Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş eğitimdeki fiziki ihtiyaçların yanı sıra, akademik yöndeki çalışmalara da büyük önem veriyor. Bizde Valimizin direktifleriyle bu tür çalışmalarımızı arttırarak ilerliyoruz. Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi yöneticilerinin ellerine sağlık çok güzel bir etkinlik yaptılar. Ümit ediyordum ki bundan sonraki senelerde bunun devamı gelir" dedi.

Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan öğrenciye 3 Cumhuriyet altını, ikinciye 3 yarım altın, üçüncüye 3 çeyrek altın, dördüncüye tablet bilgisayar ve beyinciye ise kitap seti hediye edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yetiş Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title